Träningsskola för barn, våren 2020

Allsidig grundkurs för 10-12 åringar

Den 3 februari startar vår Träningsskola för barn. Vi träffas på Friskis & Svettis Stallet på måndagar kl 16.00 och har träningskul tillsammans. Det blir roligt, spännande, lekfullt och omväxlande kan vi lova.

I Träningsskolan försöker vi ta vara på och stärka barns naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Barnen får prova på en rad olika typer av rörelsepass som cirkelfys, dans, jympa, yoga, box och cross. Utgångspunkten är att barnen har kul och att de rör sig.

Alla är välkomna! Rörelsevana och ovana, lugna och stojiga, blyga och oblyga! Träningsskolan är rolig, spännande, lekfull och omväxlande för alla barn i åldrarna 10-12 år.

Start: 3 februari 2020 och 12 veckor framåt med uppehåll för sportlov och

påsklov.

När: Måndagar kl 16.00

Var: Friskis & Svettis Stallet

Ledare: Christina, Malin Matilda med flera

Pris: 300 kr + 100 kr i medlemsavgift om du inte är redan medlem

Mer information: stina.fellstrom@uppsala.friskissvettis.se

Mer information samt anmälan finns på

Efter bekräftelse kan du köpa kortet i receptionen på någon av våra träningslokaler.

Välkommen!

Friskis & Svettis Uppsala