Sommarbrev

Till vårdnadshavare nya som gamla på Hågadalsskolan

Sista dagarna på terminen. På tisdag är det skolavslutning och vi kan lägga ett innehållsrikt läsår bakom oss. Innan dess är det arbeten som ska avslutas och det pågår även sångträning och annat inför årets skolavslutning.

Skolavslutning

Ni är alla varmt välkomna att vara med på skolans sommaravslutning tisdagen den 12 juni

kl. 8.30. Vi hoppas på en skön dag och planerar för en avslutning ute i det fria vid kullen bakom (den tidigare) scoutstugan. Om det regnar är vi inomhus och då kan vi inte erbjuda er föräldrar att vara med på grund av platsbrist.

Höstterminen börjar måndagen den 20 augusti kl. 8.20 och eleverna slutar 13.00 den första dagen.

Vi hälsar våra nya elever och förskoleklassbarn särskilt välkomna!

Fritids stängt

Vi vill också påminna om att fritids är stängt för planering fredagen den 15 juni samt den 13 och 14 augusti.

Sommarfritids

Under veckorna 27 till 31 är det sommarfritids här på Hågadalsskolan. Vi samordnar verksamheten tillsammans med Berga-, Malma- och Flogstaskolan.

Nu ser vi fram emot en fin skolavslutning. Jag vill tacka för det här läsåret och önskar er alla en skön sommar.

7 juni 2018