Sommarhälsning från rektor

Till alla vårdnadshavare på Hågadalsskolan

Sista veckan på terminen. På fredag är det skolavslutning och vi kan lägga ett innehållsrikt läsår bakom oss. Innan dess är det arbeten som ska avslutas och det pågår även sångträning och annat inför årets skolavslutning.

Skolavslutning

Ni är alla varmt välkomna att vara med på skolans sommaravslutning fredagen den 9 juni

kl. 8.30. Vi hoppas på en skön dag och planerar för en avslutning ute i det fria vid kullen bakom (den tidigare) scoutstugan. Om det regnar är vi inomhus och då har vi svårt att erbjuda er föräldrar att vara med på grund av platsbrist.

Höstterminen börjar måndagen den 21 augusti kl. 8.20 och eleverna slutar 13.00 den första dagen.

Vi hälsar våra nya förskoleklassbarn särskilt välkomna! De börjar med sin inskolning torsdagen den 17 augusti.

Fritids stängt

Vi vill också påminna om att fritids är stängt för planering måndagen den 12 juni samt den 14 och 15 augusti.

Sommarfritids

Under veckorna 27 till 30 är det sommarfritids på Flogstaskolan. Vi samordnar verksamheten tillsammans med Berga-, Malma- och Flogstaskolan.

Nu ser vi fram emot en fin skolavslutning. Jag vill tacka för det här läsåret och önskar er alla en skön sommar.

7 juni 2017